Banner


Looptrainer.net is een initiatief van Jan Helwig. Hij heeft een niveau 3 trainerslicentie van de Atletiekunie en is zelf triathleet. Hoe wel zijn persoonlijke sportprestaties bescheiden zijn, beleeft hij er veel plezier aan en wil hij dit ook overbrengen op anderen. Om zijn kennis te verdiepen studeert hij Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Hij was o.a. trainer bij de triathlonvereniging De Schieter en is actief bij de atletiekvereniging Pijnenburg. Daarnaast helpt hij graag lopers die niet georganiseerd trainen (loslopers) of trainers die hun groep wat extra's willen geven.

Jan werkt samen met een aantal andere professionele en enthousiaste trainers. Hij hoopt dat het "net" een trainersnetwerk wordt.

Jan Helwig is aangesloten bij de Atletiekunie, de Nederlandse Triathlonbond, de beroepsvereniging Hardlooptrainers Nederland, en geaccrediteerd bij de stichting RCVRY RUN en Tegenkracht.

Je kunt contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.