Banner


Looptrainer.net is een initiatief van Jan Helwig. Hij heeft een niveau 3 trainerslicentie van de Atletiekunie en is zelf triathleet. Hoe wel zijn persoonlijke sportprestaties bescheiden zijn, beleeft hij er veel plezier aan en wil hij dit ook overbrengen op anderen. Om zijn kennis te verdiepen studeerde hij Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Hij was o.a. trainer bij de triathlonvereniging De Schieter en atletiekvereniging Pijnenburg in Soest. Na zijn verhuizing naar Azewijn richt hij zich specifiek op lopers die niet georganiseerd trainen (loslopers), doelgroepen met medische beperkingen, of trainers die hun groep wat extra's willen geven.

Jan werkt samen met een aantal andere professionele en enthousiaste trainers en is aangesloten bij de Atletiekunie, de Nederlandse Triathlonbond, de beroepsvereniging Hardlooptrainers Nederland, en geaccrediteerd bij de stichting RCVRY RUN en Tegenkracht.

Je kunt contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

**