Banner

  Start 2 Train is een cursus van 12 weken waarin (beginnende) hardlopers niet alleen aan hun conditie en looptechniek werken, maar ook leren hoe je goed zelfstandig kan trainen. Na deze cursus kan je zelfstandig doortrainen of je aansluiten bij een grotere loopgroep.

De cursus wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers en heeft twee trainingen per week. Zaterdagochtend starten we om 10 uur en dinsdagavond om 19:30 uur. De eerste trainingen duren ongeveer één uur. In de loop van de cursus bouwen we dit uit naar vijf kwartier.

De eerste weken begint de training met een klein stukje theorie. Tegen het einde van de cursus voer ook je alleen of samen met een groepsgenoot zelfstandig enkele trainingsopdrachten uit.

Om gericht en iedere op een eigen niveau te kunnen trainen, werken we met een sporthorloge en volgen we de prestaties met behulp van een trainingsapp. 

Bij Start 2 Train wordt serieus gewerkt, maar de trainingen zijn ook leuk en er wordt onderling plezier gemaakt.

De cursus is te volgen voor iedereen die normaal gezond is en twee minuten aan één stuk kan joggen.

De nieuwe cursus start op 16 april 2023. Mail voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.